به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:
برگزاری دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط
دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران درسالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دوره آشنایی با افزودنی ها در صنعت غذا و تقلبات مرتبط صبح روز 28 تیر 1404، با حضور مهندس کسری مومنیان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و دکتر هانیه طلوعی کارشناس نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در راستای اجرای برنامه عملیاتی افزودنی ها و تقلبات مرتبط در صنعت غذا و به منظور بروزرسانی دانش و افزایش مهارتهای کارشناسان در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه مهندس مومنیان در خصوص برنامه عملیاتی ارزیابی تقلبات افزودنی ها و نحوه شناسایی آنها و همچنین کاربرد افزودنی های غیرمجاز در محصولات غذایی و آشامیدنی مطالبی ارائه را به تفصیل نمود.
همچنین دکترطلوعی درخصوص انواع تقلبات درصنعت غذا از جمله تقلبات عسل و آبلیمو و مضرات آن برای سلامت افراد و همچنین روشهای شناسایی تقلبات مذکور با تاکید بر روش های آزمون در استانداردهای ملی ایران و استانداردهای بین المللی را مطرح کرده و در این زمینه پرسش و پاسخ صورت گرفت.
ارسال به دوستان